PUMPEHUSET og Gearbox Agency Præsenterer
Pentagram

Doom-pionererne fra Pentagram tager på sommerturné – og kommer forbi Pumpehuset!

Amerikanske Pentagram har været gennem lidt af en rejse, siden de i 1971 dannede bandet med karismatiske Bobby Liebling i front. Bandet har haft en række udskiftninger internt, men en ting har altid været statisk: Stærk doom fra øverste hylde.

De startede som et undergrundband i 1970’erne, indtil de i 1987 endelig udgav deres debutalbum ”Day Of Reckoning”, som katapulterede dem op som en af ”The Big Four” inden for doom metal-genren.

Denne sommer tager bandet på en europaturné, hvor de blandt andet gæster Sverige, Norge, Tyskland – og naturligvis Danmark.

Som noget helt særligt får publikum endelig lov til at opleve den efterspurgte guitarist Victor Griffin på scenen igen. Griffin trådte ind i bandet i 1983 og har været ude og inde et par gange, men når han har stået på scenen, har der altid været dømt høj energi og fuld smadder. Nu er han igen tilbage i bandet, som ud over Liebling også tæller Matt Goldsborough, Greg Turley og ”Minnesota” Pete Campbell.

Når de til august gæster Pumpehuset, er det første gang i næsten ti år, at de spiller på dansk jord. Vi tør godt love et band, der er i topform, når vi skal fejre deres 53-års jubilæum som band.

3 Aug 2023
Doors open
20:00
Show start
21:00
Price
220 Kr. + gebyr
?>