PUMPEHUSET og Nordic Music Society Præsenterer
NMS Label Night feat. Tårn, Moses: "Andreas", Alfen & The Warmongers

Du er hermed inviteret en tur i Pumpehuset 4. november, hvor aftenen byder på R&B, Pop, Indie, Rock og Hip Hop fra upcoming kunstnere som Moses: ”Andreas”, TÅRN, Alfen og The Warmongers! Aftenen starter kl. 20:00 med fri fadøl til kl. 21 og programmet ser således ud:

The Warmongers
Johnny9 og Terry O’Toole fra hedengangne Thee Attacks er gået sammen Ed Zimmermann fra Wizzard of Love og de debuterede i foråret med den garagerock klingende single¨”Loving you so”, hvor de optrådte i Go’ Morgen Danmark samt spillede 26 koncerter på 24 timer, inkl. til åbningsreceptionen på RagnaRock Museet. Albumdebut udkommer slut november!

ALFEN
Vi er stolte af at have indgået aftale med Alfen, der bringer nyt blod til dansk Hip Hop! I 2015 udmærkede den ukendte kunstner sig ikke blot som vinder af Emergenza Danmark, men også som øverste på taburetten i Emergenza Scandinavia og endte på en imponerende 8. plads i den internationale del af konkurrencen og det vel at mørke med sin egenproducerede dansksprogede Hip Hop. Alfen byder på knivskarpe produktioner, hvor minimalisme er et fy-ord, og hans unikke stemme og tekster flyder oven vande med legende lethed og stor personlighed.

TÅRN
Med deres uskyldsrene psyck-rock inspirerede guitar-pop fik TÅRN flot hul igennem med deres meget roste optræden på Roskilde Festival i 2015. Herefter udgav de singlen ”Solskin Over Tage”, der har været tæt spillet i dansk æter på P6 BEAT og P4, samt det anmelderroste album ”Ud Ad Mit Vindue”. De er netop nu i studiet for at indspille deres 2. album, og nyt materiale vil blive præsenteret d. 4. november. Vi glæder os til at kunne præsentere nye helt toner fra dette helt særlige band!

Moses: ”Andreas”
I foråret ’15 udkom pop-duo’en med startskuddet ”Juveler”, der bragte dem props fra gudfædre som Nik & Jay og Shaka Loveless samt airplay på P3. De har nu to anmelderroste ep’er i bagagen, som begge har høstet opmærksomhed og anderkendelse fra Information til Politiken og nu er de ude med den spritny single ”Mere end det her?”. Singlen er produceret af Steffen Aba (Kongsted, Cisilia m.fl.) og er krybet op som nr. 7. på Spotify Viral 50 listen og er ganske enkelt en ørehænger af højeste karat. Forsanger Andreas Odbjerg er en af dansk pops mest spændende nye stemmer og vi ser meget frem til at kunne præsentere Moses: ”Andreas” live i Pumpen d. 4 !

Imellem de optrædende vil dine ører blive treatet med alt fra deep-house til psych-rock når DJ Rosa Lux, og DJ Palle Demant vender plader. Kom glad!
4 Nov 2016
Doors open
20.00
Show start
20.30
Price incl. fee
108 Kr.
?>