PUMPEHUSET og Red Bull Studio Copenhagen Præsenterer
Noisia
The Upbeats

OBS: forsalgbilletterne er udsolgt, men der sælges 50 billetter i døren fra kl. 21.00 - så kom tidligt!


Pumpehusets bundkasser testes på ny, når de hollandske drum’n’bass-superstjerner Noisia, fredag den 30. marts, inviterer til basfest.Noisia består af hollandske Nik Roos, Thijs de Vlieger og Martijn van Sonderen og har ti år efter deres første udgivelse placeret sig som et af drum’n’bass-scenens absolut største navne.NOISIA - 30.03.13 - PUMPEHUSET, COPENHAGEN from INERTIA on Vimeo.

Siden 2003 har de udgivet på alle større drum’n’bass-selskaber (Goldies Metalheadz og RAM Records bare for at nævne to), startet tre pladeselskaber (Vision, Division og Invisible Recordings). Desuden har de arbejdet sammen med og remixet kunstnere som Skrillex, Deadmau5, The Prodigy og Foreign Beggars. Sidstnævnte førte blandt andet til undergrundshittet Contact, der pt. har mere 7,5 millioner views på Youtube. Hør nummeret her.

I 2010 smed de debutalbummet “Split the Atom” på gaden og det var uden tvivl en af grundene til, at de samme år vandt priserne for Best Drum and Bass Artist og Best Producer på henholdsvis det elektroniske musiksite Beatport og til D&B Arena Awards.En anden grund er deres intensive og bastunge liveshows, der har sendt hollænderne jorden rundt, fra Sydney til Johannesburg, og til anerkendte festivaller som Coachella, EDC Las Vegas og hollandske Lowlands.I denne måned udkommer deres længeventede soundtrack til computerspillet Devil May Cry og efter sidste års kontrakt med Jay-Z’ Roc Nation-forlag, er Noisia godt på vej til endnu en tur verden rundt. En tur der d. 30. marts sender dem forbi Pumpehuset. Supporten denne aften leveres af The Upbeats, en producerduo fra New Zealand, som ud over at mestre d'n'b også laver både dubstep og breaks.

Stærk dansk line up:

Det danske hold stiller i stærkeste formation. C.A.R.T er residents til Pumpehusets Drum'n'Bass-fester og hver torsdag injicerer de æteren med tung tung bas, synkoperede beats og ond mikrofonstil fra deres bastion, Christiania. Ydermere er Tim Driver (OHOI!) og Klaus B inviteret til at varme bundkasserne op.
30 Mar 2013
Doors open
21:00
Show start
22:00
Price
150 Kr. + gebyr
The Upbeats
Placeholder image
?>