PUMPEHUSET og Heavymetal.dk Præsenterer
Night Of The Black Attack

Webzinet Heavymetal.dk præsenterer den fjerde aften i koncertrækken Night of the Black Attack, der byder på 4 af de stærkeste navne på den sorte danske metalscene. Således inviterer Heavymetal.dk indendøre i Bombehuset til en fuld aften med Sinnrs, Morild, Redwood Hill og Slægt på scenen.

Heavymetal.dk skriver om aftenens line-up:

SINNRS


De to mystikere Nero og Maestus har siden 2017 chantet, ofret og hidkaldt alverdens sorte væsner. Resultatet denne sorte magi var deres debut, 'Profound', som vi smed otte, sorte og runeristede kranier efter. Rent musikalsk minder Sinnrs om Dimmu Borgir, men dog mere dystert, og de store armbevægelser er reduceret til udstrakte hænder, der kaster horn. Sinnrs er stadig ret nye og uprøvede, men at dømme ud fra mystikken og musikken, så er vi her på heavymetal.dk helt sikre på, at de vil være med til at gøre Night of the Black Attack 4 til en særdeles hæsblæsende affære.

MORILD


Hvis du er en fast læser her på Heavymetal.dk, så ved du, at vi har fulgt Morild lige siden deres debutkoncert i 2017 , og det er der mange gode grunde til. Den bedste er formodentlig debutalbummet 'Så Kom mørket…' fra februar i år, der er en sand opvisning i, hvad man kan – og hvad vi ikke troede, man kunne – stoppe ind i et black metal-album. Traditionel black blandes med blackgaze, DSBM, doom og alt muligt andet og samles i et udtryk, der ikke lyder som noget andet, du har hørt før. Det er metal, der insisterer på din fulde opmærksomhed, og det samme gør Morilds liveoptrædener. Her på Heavymetal.dk insisterer vi sådan set bare på, at du møder op på Night of the Black Attack 4.0 for at opleve dette unikke band drukne Pumpehuset i angst og mørke.

REDWOOD HILL


Den københavnske post-black kvintet Redwood Hill har høstet enorme roser for deres dystre og doomede tilgang til genren. På de fremragende albums 'Descender' og 'Collider' samt EP'en 'ragments' viser de, hvorfor de er at regne blandt landets fornemmeste black metal-navne. De konstant varierende soniske landskaber holder lytteren i et jerngreb, mens der i lyrikken tages på en rejse helt ind i sindets mørkeste og koldeste kroge. Det er mørkt og dunkelt, men samtidig hamrende smukt. Roskilde Festival og Copenhell har allerede haft æren af at kunne præsentere Redwood Hill, og nu bliver det endelig Night of the Black Attacks tur. Vi glæder os.

SLÆGT


Slægt er på ganske kort tid blevet et af de nichebands, der har formået at bryde igennem til et bredere publikum. Deres kærlighed til black og heavy metal går op i en højere enhed og bevarer både kanten fra de sorte elementer og tyngden fra den mere traditionelle heavy. Med to albums i fuld længde under vesten, har de cementeret sig som et af Danmarks stærkeste bands og har taget livescenen med storm både herhjemme og i udlandet. De gæstede Night Of The Black Attack i 2017, og vi er umådeligt stolte over at kunne byde dem velkommen på den sorte scene igen til Night Of The Black Attack 4.0. Kom og sving håret til et talentfuldt band, der ikke giver køb på deres musikalske integritet og garanteret leverer noget af det ypperste indenfor dansk ekstremmetal.
16 Nov 2019
Doors open
20.00
Show start
20.30
Price
160 Kr. + gebyr
?>