PUMPEHUSET and Bullet Booking presents
Nelson Can

Med bl.a. 5 hjerter i Politiken og overskriften ”Nelson Can leverer en af årets bedste danske rockudgivelser” oplevede den danske rocktrio Nelson Can en sand anmelder-stjerneregn for udgivelsen af albummet EP3 i efteråret 2017.

EP3 beviser Nelson Can, at de fortsat kan levere alternativ og nyskabende rock på højt international niveau, og at de til stadighed udvider grænserne for, hvad man kan opnå med så simpel en instrumentering som muligt. Der er hverken benyttet guitar, keyboard eller andre gængse akkordinstrumenter i produktionen af pladen. Siden deres dannelse i 2011 har bandet insisteret på at skabe al musikken med kun bas, trommer og vokal.

I forlængelse med udgivelsen var Nelson Can på en minitour rundt i landet – en tour der kulminerede med en totalt udsolgt koncert i Pumpehuset, hvor et euforisk publikum bl.a. brød ud i fællessang med nummeret Break Down Your Walls, der tidligere på efteråret var P3s Uundgåelige.

Lørdag d. 24. februar er den danske rocktrio endnu en gang klar til at vælte Pumpehuset, når de afslutter deres Danmarksturné med et brag i det gamle vandværk.
24 Feb 2018
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
160 Kr. + gebyr
?>