PUMPEHUSET og 3rd Tsunami Præsenterer
Naglfar + Schammasch + Anomalie

Endelig er Naglfar tilbage på tour! Efter et årti uden turneer vender den svenske black metal-autoritet Naglfar tilbage med en unik 16-dages pilgrimstur gennem Europa. Naglfar genopliver sideløbende en af scenens gamle genfærd da de genudgiver deres allerførst demo, "Stellae Trajetio" fra 1994.

Med på turneen hiver Naglfar ingen ringere end de schweiziske metalekstremister Schammasch hvis magnum opus "Triangle" og seneste EP "The Maldoror Chants: Hermaphrodite" begge står som pejlemærker indenfor genren. Denne tour bliver sidste chance for at opleve Schammasch spille et set kun med sangene fra netop de to mesterværker.

Har man set Anomalie live, har man med garant også mærket den kraftfulde og fænglsende energi, der gemmer sig i deres sange og emotionelle autencitet. De åbner portene på denne særlige tour, der har fået titlen "Rise of The Cosmic", og som ikke kun sætter musik i fokus, men også kropskunst i form af tatovør VREDE, der drager med de tre tunge bands rundt i Europa. Hvis du vil booke en tid hos tatovøren til showet i Pumpehuset, skal du kontakte [email protected]
28 Nov 2018
Doors open
19.00
Show start
19.30
Price
200 Kr. + gebyr
?>