PUMPEHUSET and Live Nation presents
Motionless In White

Det gotiske metalcore-band Motionless In White kommer til Pumpehuset.


Selvom hjembyen Scranton, Pennsylvania er mest kendt for at være en meget stille og rolig by, så er der intet tamt over gotiske metalcore-band Motionless In White. Bandet blander rå vrede, som vi kender den fra metalcore, med den dramatiske atmosfære, som vi kender fra goth-metal og industrial. Deres mørke og følsomme lyd lander et sted mellem Type O Negative og Slayer.


Motionless In White, der blev stiftet af en gruppe af venner i high school, brød ind på scenen i 2007 med udgivelsen af deres debut-EP ’The Whorror’. Selvom der har været en del udskiftning blandt bandmedlemmer, har bandet formået at udgive en solid række albums i den tid de har eksisteret. Efter udgivelsen af ’The Whorror og deres anden EP ’When Love Met Destruction’ udkom deres første fuldlængde album ’Creatures’ i 2010, efterfulgt af albummet ’Infamous’ i 2012. Bandet fik dog først deres reelle mainstream gennembrud i 2014 med udgivelsen af tredje album ’Reincarnate’, som debuterede på en 9. plads på Billboard Top 200.


Den nuværende konstellation består af Chris "Motionless" Cerulli (lead vokal), Ryan Sitkowski (lead guitar), Ricky "Horror" Olson (rytmisk guitar), Vinny Mauro (trommer) og Justin Morrow (bas). Efter sigende har bandet brugt en stor del af deres tid i studiet i 2019 og det femte album ’Disguise’ er sat til at udkommer i år. Dermed kommer de til at være knivskarpe når de tager deres nye materiale med til Pumpehuset til november.

23 Nov 2019
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
230 Kr. + gebyr
?>