pumpehuset presents
Mílford + The Young and Careless

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs – det er dét, vi betaler musikerne med.

Mílford
Mílford debuterer på den danske musikscene med deres tidsløse og hudløst ærlige kompositioner, som inviterer lytteren ind i et univers bestående af fortællinger omsvøbt i højtragende arrangementer og nærværende akustiske klæder. I forgrunden af Mílford står sanger og sangskriver Johan Nørregaard, der med sin unikke vokal, der emmer af intensitet og inderlighed, udgør omdrejningspunktet i den københavnske kvartet. Bandet spiller drømmende indie med elektroniske og folkelige elementer og blev dannet i 2012.
Mílford er efter de to første udspil 'I'm always' og 'Skin & Bones' klar med debutalbummet 'Smithereens' den 11. juni 2014.

The Young and Careless
The Young and Careless byder på indie pop med energiske elementer. Bandet blev dannet tilbage i 2013 og har udgivet to EP'er på et enkelt år. Alle bandets medlemmer kommer fra Kiel, og bandet spiller for tiden i mange forskellige byer og glæder sig til at udgive nye singler.
1 Aug 2014
Doors open
16:00
Show start
18:00
Price
Free entrance
?>