pumpehuset presents
Melechesh + Keep Of Kalessin

Keep Of Kalessin fra det mørkeste nord allierer sig med mellemøstlige Melechesh til metalfest i Pumpehuset lørdag d. 2. maj.

Selvom Melechesh har rødder i black metallen, bevæger de sig indimellem meget langt væk fra det musikalske udtryk, som der bliver forbundet med den skandinaviske sorte hegn. Årsagen er naturligvis bandets oprindelse fra Jerusalem, hvorfra Melechesh har fået krydderi til deres særegne metal, som byder på både persiske skalaer, utraditionelle instrumenter og eksotiske mellemøstlige stemninger.

Bandets første demoer blev optaget for ca. 20 år siden, men det er først det seneste årti at Melechesh har fået bredere anerkendelse i metalkredse og er begyndt at turnere hele verdens scener.

Dette forår er de excentriske black metallere aktuelle med albummet ”Enki”, der ifølge musikanmelderne er forrygende originalt og betagende med catchy mellemøstlig riffing og en karakteristisk aggressiv rytmesektion.

Andet band på plakaten, norske Keep Of Kalessin, har ligeledes baggrund i black metal, men har ligesom Melechesh udviklet sig i deres helt egen retning. Nordmændene har dog formået at krydre deres tråd med flere episke elementer, der giver et meget alsidig musikalsk udtryk.

Keep Of Kalessin har været en del af den norske metalscene siden midthalvfemserne og flere velkendte metalmusikere har været involveret i projektet, herunder Frost(Satyricon, 1349), Attila Csihar(Mayhem) og Oli Beaudoin(Kataklysm).

Bandet eksisterer nu som trio og udgav i februar albummet ”Epistemology”. En plade, som vel bedst kan betegnes som en episk ekstremmetaleksplosion af imponerende blastbeatarbejde på tønderne og en guitarist, der mildt sagt kan udvide din musikalske bevidsthed.

Vi glæder os til en lørdag aften med 2 dybt forskellige fortolkninger af en af de mest velkendte metalgenrer!
2 May 2015
Doors open
20.00
Show start
20.15
Price
180 Kr. + gebyr
?>