PUMPEHUSET and Live Nation presents
Majid Jordan

Majid Jordan er en spirrende Toronto duo, der består af de to producere og sangskrivere Jordan Ullman og Majid Al Maskati. De er signet til OVO Sound, et label grundlagt af Drake, produceren Noah ”40” Shebib og Oliver El-Khatib.

Majid Jordan har tidligere udgivet EP’en ”A Place Like This”, og er højaktuelle med deres selvbetitlede debutalbum. Majid Jordan har også co-produceret og er feature på Drakes hit-single ”Hold On, We’re Going Home”, fra hans platin-sælgende album ”Nothing Was The Same”.

Jordan er oprindeligt fra Toronto, og Majid (der er gruppens sanger) er kommet til Toronto fra Bahrain via London. De mødtes da de begge studerede på Toronto University i 2011. De samarbejdede om musikken på Ulmans kollegieværelse, og i hans forældres kælder, og udgav deres første EP med titlen ”Afterhours” på Soundcloud, under pseudonymet Good People.

Majid Jordans stil kan ikke kaldes standard R&B som eksempelvis Chris Brown eller Trey Songz. Det er langt mere mørkt og mystisk, men bevarer præcis den snert af soul der sidestiller dem med artister som landsmanden i The Weeknd. En af duoens stærkeste kvaliteter er deres evne til, at skabe en atmosfærisk og intim stemning. De har en genkendelig sound, og man er ikke i tvivl om at de to canadiere er i gang med at forkæle og forføre øregangene.

Oplev Majid Jordan live for første gang i Danmark, der bliver med garanti hedt i Pumpehuset fredag den 10. juni!
10 Jun 2016
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
200 Kr. + gebyr
?>