PUMPEHUSET og Pumpehusets Byhave Præsenterer
Mai Miyako + Goldie Chorus

Pumpehusets Byhave åbner kl. 15:00 – Byhavekøkkenet AREPA AREPA åbner kl 16.00
Koncerter starter kl. 18:30
Free entrance

____________________________________

Mai Miyako
Mai Miyako; et lo-fi popprojekt skabt af Michael Bjerre med en ambition om at indkapsle popmelodier inden for en ramme, der bedst betegnes som garagepop, hvor både tekst og musik er nært draget af fortid og kulturel erindring. I sangenes ungdommelige tekstunivers fanges de mørke historier af vores alles uundgåelige transformation ud af ungdommen med musisk inspiration fra Storbritanniens 60’er lyd og Amerikas moderne sangskrivning. Mai Miyako består af de fire københavnske musikere, der med deres konsekvente brug af de klassiske trommemaskiner, synthflader og harddisk recorder er med til at skabe et nostalgisk lydbillede, og da debut-udgivelsen, den selvbetitlede MAXI-single, Mai Miyako, ser dagens lys i november 2016, hopper 1.-singlen When We Were Young direkte ind på 1.-pladsen på P3’s Barometerliste.

Goldie Chorus
Goldie Chorus kan være et svært band at beskrive. Hvis du spørger bandet selv vil duoen, der består af Emil Davidsen og Asbjørn Storgaard, bruge ord som; køns-forvirret, vulgær, grim og optimistisk. Ord som passer rigtig fint, men som også er utilstrækkelige, for musikken er også meget mere end det.

Goldie Chorus trækker 70ernes og 80ernes æstetik: Æteriske synth-flader, billige saxofoner og drømmende vokaler fortættes i mødet med soul-rytmer og insisterende trommemaskiner i små pop-perler, der dog alligevel står fuldstændig skarpt i nutiden (og fremtiden), idet de teknologiske virkemidler, der er til rådighed i et moderne studie bliver brugt uden videre respekt for fortiden.

Goldie Chorus omfavner alting fra det plastiske til det eksperimentelle, forarbejder det og spytter det ud igen. Her blandes drøm og virkelighed i deres narrativer om alt fra rumrejser til orientalske Disney-romancer. Alt dette og sikkert også meget mere kan du glæde dig til at opleve live, når duoen får selskab af venner og familie på scenen

De to seneste singler ”Soon” og ”Stripping in the Sunset” har været featured på internationale blogs som Indie Shuffle og The New Lofi og førstnævnte har med 90.000+ plays på Spotify indvarslet en lys kommerciel fremtid for bandet. Deres længe ventede debutalbum kommer senere i 2017.
27 Jul 2017
Doors open
15.00
Show start
18.30
Price
Free entrance
?>