PUMPEHUSET og Beatbox Entertainment Præsenterer
MadeinTYO

Da MadeinTYO dukkede op på musikscenen for lidt over to år siden, med sit nu platin-certificerede track ’Uber Everywhere’, begyndte lyttere hurtigt at diskutere oprindelsen til hans navn. Adskillige japanske musik-samples og en medvirken af den japanske manga serie ’Shingeki no Kyojin’ AKA ’Attack on Titan’, i hans musikvideo for ”I Want” forstærkede den japanske forbindelse endnu mere. Dog var det stadig uklart hvorfor Atlanta-rapperen hyldede ø-landet. Ingen vidste, at den 26-årige havde tilbragt en god portion af hans ungdom i en militærbase i Yokosuka før han flyttede tilbage til Atlanta.

Hvis vi spoler frem til 2018 har MadeinTYO udgivet flere mixtapes og singles med bemærkelsesværdige features af bl.a. Travis Scott, Pharrell Williams, Big Sean og 2 Chainz, og gør sig nu klar til at udgive hans debutalbum, som offentliggjorde en tracklist i oktober med features af Roy Woods, Gunna, A$AP Ferg, Tinashe og Blood Orange.

Allerede den 2. april bliver der mulighed for at opleve MadeinTYO i Pumpehuset, hvor han for første gang kan præsentere både nyt og ældre materiale for et dansk publikum.

Baby Bino & Lillebittebock er tilføjet som support.
2 Apr 2019
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
230 Kr. + gebyr
?>