pumpehuset presents
Lydmor release

Bag det pudsige og nærmest selvironiske navn, Lydmor, finder man den blot 25s-årige sangerinde, sangskriver og producer, Jenny Rossander.

På trods af hendes unge alder har Lydmor allerede oplevet mere end de fleste musikere nogensinde kommer til. Hun har turneret det meste af det europæiske fastland og Sydøstasien, været på ”trust tours” i hele Europa, hvor hun optrådte, levede og overnattede hos fans, samarbejdet med anerkendte artister som Arsenal (BE), Alle Farben (DE), Amanda Palmer (US), Bottled in England (DK), etc. og sidst men ikke mindst, etableret sig som en af de meste lovende artister i undergrunden herhjemme.

Nu er Lydmor så klar til at tage hendes solokarriere til et helt nyt niveau. Frygtløst udleverer den unge sangerinde sig selv fuldstændigt i bestræbelserne på at opnå sand kunstnerisk integritet og med udgivelsen af hendes nye album ”y”, har Lydmor gjort netop dette. Spækket med indædthed, følelser og personlig erfaring, portrætterer albummet en kvinde langt foran hendes alder, og fortæller bl.a. historier om kærlighed, beruselse og afsavn med Lydmors skrøbelige og betagende stemme understøttet af et ambient og dog fængende, elektronisk lydbillede.

Lydmor er i sandhed helt hendes egen, men for virkeligt at værdsætte hendes unikhed, er man nødt til at høre det selv. Velkommen til Lydmors verden!
22 May 2015
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
50 Kr. + gebyr
?>