Pumpehuset and Killtown Bookings presents
Lordi
Special Guest: ALL FOR METAL

Horror hard rockernes fra Finland besøger København

Dørene åbner kl. 18.30 - All For Metal spiller kl. 19.30 og Lordi spiller kl. 20.45.

Kultmetalsensationen fra Finland, Lordi, der tog verden med storm i 2006, da de pløjede sig gennem Eurovision og vandt, er klar til København og Pumpehuset den 17. marts 2024.

Ultraproduktive Lordi udgav i 2023 deres 18. studiealbum på 21 år, og med "Screem Writers Guild" fortsætter metal-monstrene deres solide march som bannerfører af horror hard rock. Albummet dykker dybt ned i filmverdenen som tema, hvor hymniske melodier, Mr. Lordis karismatiske vokal og dybsindige tekster dominerer. Numre som 'Thing In The Cage' og 'Unliving Picture Show' garanterer forrygende underholdning, mens 'The Bride' tilføjer en stemningsfuld ballade, hvor Frankensteins monster inderligt synger om sin hustru. Albummet kulminerer med det mesterligt udførte 'End Credits', et personligt stykke skrevet af Mr. Lordi til hans egen begravelse, der sammenfatter hans livshistorie, også at finde i bandets biografi, »Lordiary«.

Med dette formidable album som baggrund tegner aftenen i Pumpehuset den 17. marts 2024 til at blive en enestående og vanvittig oplevelse.

Supreme Unbeing der skulle have varmet op, må desværre melde fra pga sygdom.

17 Mar 2024
Doors open
18.30
Show start
19.30
Price incl. fee
275 Kr.
Special Guest: ALL FOR METAL
Placeholder image
?>