PUMPEHUSET og PDH Præsenterer
Livløs

Efter koncerten med Livløs er der fra kl. 23.30 fri entré til efterfest og koncert med Deadnate

Grib natten og drag med på LIVLØS’ efterårstour i 2021! Det fremadstormende melodødsorkester barsler nyt, og har det seneste års tid skrevet og færdiggjort deres 2. album, der følger op på debutalbummet ”INTO BEYOND” fra 2018. Som indledning på det næste kapitel, vil der blive kræset om det danske publikum i form af denne efterårstour. En tour indeholdende eksklusive headliner shows, der lægger vejen forbi nogle af landets største byer.

LIVLØS udtaler: ”Det kribler i de livløse fingre for at komme ud at spille, og kysse på jer alle sammen! Og med et 2020, der indtil videre har været lidt af en kælling, håber vi at I er sultne. For det er vi! Forvent lange sæts, forbudte trin, lækker produktion og ikke mindst – ny musik! Vi glæder os til at se jer til tre mægtige aftener i metallens tegn!”

Med som special guest er ingen ringere end Iotunn, og derudover gemmer hvert show på sine egne lækre overraskelser. Siden sin dannelse i 2014, har LIVLØS hurtigt gjort sig bemærket med deres energiske og medrivende liveoptrædener, velrenommerede udgivelser, og koncerter på bl.a. COPENHELL, EUROSONIC og SPOT FESTIVAL. Effektivt og stilsikkert har LIVLØS bevist, hvorfor de hører til blandt landets mest lovende metalbands.

NB! Husk corona-pas som myndighederne har genindført fra den 12. november 2021.
12 Nov 2021
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
115 Kr. + gebyr