PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! presents
Little Big

Den russiske rave-sensation Little Big kommer til Danmark ridende på en bølge af internethype. Det sker til foråret, når det virale fænomen fra Skt. Petersborg gæster Pumpehuset den 24. april 2019.

De er tidens absolut hotteste eksportvare fra Rusland – lige nu hærger det rablende vanvittige slæng både det store internet og dansegulve rundt om i Europa. Med mere end 300 millioner views på YouTube, en række spøjse hitsingler med nogle dertilhørende absurd morsomme musikvideoer, er Little Big klar til at blæse alt og alle bagover og overtage det musikalske verdensherredømme med deres satiriske løjer og sort humor.

I oktober udsendte Little Big sidste del af deres seneste, todelte album »Antipositive, Pt. 2«, et udspil som straks gik Top 3 på den russiske Apple Music Chart. Samtidig blev videoen til singlen »Skibidi« en viral megasucces med over 23 millioner visninger. Ydermere er videoens kitschede dans blevet en kæmpe ting på nettet, så den nu er det mest populære meme i Rusland, hvor kendte TV folk, musikere, kendisser og andre kaster sig ud i aparte moves. #skibidi er pt. det mest brugte hashtag i Rusland med i omegnen af 10.000 nye tags dagligt! Mange vil ligeledes genkende flokken fra samarbejdet med den populære estiske weirdo-rapper Tommy Cash på hittet »Give Me Your Money«.

Little Big er i topform, når de kommer til Danmark for første gang. Slænget turnerer regelmæssigt Europa tyndt, hvor de har opbygget en solid fanskare i Frankrig, Schweiz, Tyskland, Belgien, Holland, Tjekkiet, Italien og Polen. De russiske enere har her spillet på en række af de største festivaler som Sziget, Lowlands og Paaspop, hvor de har delt scene med giganter som The Prodigy, Snoop Dogg og beslægtede Die Antwoord. Det danske publikum kan godt glæde sig til til en humorbombe af en ravefest.
24 Apr 2019
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
300 Kr. + gebyr
?>