PUMPEHUSET og The Artist Præsenterer
Joyce

Koncerten er desværre aflyst. Billetkøbere får automatiske refunderet deres billetkøb af Billetto.

2020 har været Joyce’s gennembrudsår. Bandet har udgivet det anmelderroste debutalbum ’Formskifter’, været i heftig rotation på dansk radio, spillet udsolgte koncerter og har været med i en række TV-shows, bl.a. med en nominering og optræden ved P3 Guld. Nu annoncerer bandet tre eksklusive koncerter, som bliver kulminationen på et stort år.

Joyce har bevist, at de er kommet for at blive. De har netop afsluttet deres første Danmarksturné med en lang række udsolgte koncerter bl.a. i Aarhus og København. Fans af Joyce skal dog ikke vente længe med at se dem igen, da bandet simpelthen har lyst til at spille mere. Joyce annoncerer derfor tre eksklusive koncerter, hvor de besøger Train i Aarhus d. 11. december og Pumpehuset d. 17 og 18. december.

Tilbage i januar udgav Joyce P3’s Uundgåelige singlen ’Djævlen’, som blev startskuddet på det, der skulle gå hen og blive deres gennembrudsår. Med efterfølgende single ’Formskifter’ begyndte det for alvor at tage fart, hvor både P3 og P6 Beat har haft sangen i heftig rotation. Derudover har Joyce spillet til en række TV-shows, som bl.a. Københavns Lufthavn på DR, Roskilde Festival på DR2 og til P3 Guld forleden. Bandet annoncerer nu tre eksklusive koncerter for at imødekomme den store efterspørgsel fra sine fans. Bandet ønsker at afslutte året med manér og udtaler: ‘2020 for os har været starten på vores drøm! Vi er så taknemmelige for alt den kærlighed vi har fået, og det vil vi gerne gengælde. Vi runder derfor året af med tre eksklusive shows, hvor vi giver den årets sidste tryk!’

Joyce indtager til december Train d. 11. december og Pumpehuset d. 17. og 18. december. Publikum kan forvente hæsblæsende koncerter med en uovertruffen energi, hvor der også er plads til inderlighed og eftertænksomhed. Det anmelderroste debutalbum ’Formskifter’ fik rigtige fine ord med på vejen, og blev bl.a. tildelt en foreløbig plads på listen over årets bedste rockudgivelser af Jyllands-Posten.

’Joyce udgiver samtidig debutalbummet ’Formskifter’, hvis kvaliteter er af så indlysende karakter, at det bør tildeles en foreløbig plads på listen over årets bedste rockudgivelser’ Jyllands-Posten – 5/6 stjerner.

’Joyce debutplade ’Formskifter’ efterlever sin titel og cementerer sig som en montage i rock anno 2020. De rusker op i forestillingen om, hvordan en form bør være fast og beviser, at det uperfekte godt kan være perfekt’ GAFFA – 4/6 stjerner.

’Det er svært at forestille sig en verden, hvor Joyce ikke bliver en institution i dansk rock.’ Soundvenue – 5/6 stjerner.

Publikum og fans af Joyce skal skynde sig, hvis de vil opleve det energiske band slutte det vilde år med et brag, da der kun et begrænset antal billetter i salg.

NB! Billetter købt til den oprindelige koncert gælder selvfølgelig også til denne nye koncertdato.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.
19 Feb 2021
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
165 Kr. + gebyr
?>