PUMPEHUSET and Live Nation presents
Jacob Lee

Koncerten er aflyst. Der arbejdes på at finde en ny dato for koncerten, og billetkøbere får yderligere information via mail. Spørgsmål vedr. billetkøb og refundering bedes henvendt til Ticketmaster.

Poetisk singer-songwriter spreder popvarme i Pumpehuset

Den står på lige dele popmelodier, singer-songwriter-stemning og poetisk terapi, når den selvgjorte musiker Jacob Lee fra Australien spiller koncert i Pumpehuset den 19. marts.

Med sine kun 25- år har Jacob Lee allerede imponeret vidt og bredt gennem sin anderledes tilgang til det at være mainstream-musiker. Han er independent og udgiver på sit eget selskab og gennem sin lyrik åbner han op for en indre spiritualitet, der kredser om det at være menneske og kunstner. Oveni det brygger han med sin guitar som omdrejningspunkt popmelodier, der snildt inkasserer 10 mio. streams på Spotify.

I 2017 udgav han sin debut-plade Philosophy, mens opfølgeren er i støbeskeen. Debuten var en rejse udi alternative pop-sange bygget på en rygrad af ægte singer-songwriter-dyder. Selv siger Jacob Lee, at han trods sin utvetydige poplyd bliver inspireret af vildskaben fra heavy metal og hiphoppens lyriske blomster.
19 Mar 2020
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
150 Kr. + gebyr
?>