PUMPEHUSET and Live Nation presents
In Extremo

Koncerten med In Extremo er aflyst. Billetkøbere får automatisk refunderet købet fra Ticketmaster. Har du spørgsmål vedr. aflysningen bedes du kontakte Ticketmaster.

De grænseløse, tyske middelaldermetalpionerer In Extremo har turneret verden rundt på deres musikalske rejse i mere end 15 år. Fra Rusland til Mexico og videre til Japan, har de ikke mødt andet end gæstfrihed, glæde, sved og lækre drikkevarer af forskellig art. Det er ikke kun deres tekster, der på grund af deres forskellige sprog, forbinder dem med deres publikum som ingen andre, det er også den energi, som bandet stadig tager med på scenen efter mere end 25 år i branchen. Derfor bliver deres kommende Europa-tour i 2023 intet mindre end en uundgåelig konsekvens af deres historie i udlandet.

In Extremo er gået fra at være en akustisk trio til at være et af de mest succesfulde tyske rockbands. Det hele startede med en idé, hårdt arbejde og en urokkelig tro på sig selv. Bandet har sidenhen opnået flere top 10-singler og tre nr. 1 albums i Tyskland, til udsolgte turnéer, skælvende slotte og fået nogle af de mest loyale fans i hele verden. Bandet var banebryderne for middelaldermetal, da de startede i 1995, og de nu 6 medlemmer har stadig ikke fået nok. Nu er de klar til at indtage Pumpehuset på deres 2023-tour, så fyld dine fade op med øl, sadl dit foretrukne transportmiddel og mød op til en mindeværdig aften med In Extremo!
22 Feb 2023
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price incl. fee
285 Kr.
?>