PUMPEHUSET og Baws Entertainment Præsenterer
Immortal Technique + Chino XL

Er man til hiphop med både punchlines og budskaber, er der ingen vej udenom Pumpehuset søndag den 19. august. Ikke blot er guerillarapperen Immortal Technique på plakaten, den legendariske punchline-gud Chino XL lægger også vejen forbi Danmark for første gang nogensinde.

Immortal Technique er lige dele uforfalsket hiphop og politisk aktivisme. Rap-revolutionæren har rødder i Peru og er bosat i Harlem, New York. Hans hovedværk “Revolutionary Vol 2” fra 2003 anses som et af det nye årtusinds vigtigste rapudgivelser og siden da har hans albums holdt en tårnhøj standard. Det er dog ligeså meget hans liveshow, der gør ham til en kultfigur på rapscenen. Dette er ikke hans første Danmarksbesøg og han har tidligere revet landets største scener og sågar Roskilde Festival omkuld. Over hele verden har han status som en forrygende rapper, der håndterer mikrofonen som om han deltager i en guerillakrig. Der er altid garanti for actionfyldt, medrivende oplevelse når Immortal Technique indtager Pumpehuset.

Chino XL fra New Jersey debuterede i 1996 med det mastodontiske album “Here To Save You All” på Rick Rubins pladeselskab Def American. Især nummeret “Kreep” hvor han sampler Radiohead blev et hit. Det var dog i ligeså høj grad selve hans lyrik, der gjorde ham til et kendt og frygtet i hiphopverdenen. For rapperen, der er halvt latino, halvt afroamerikaner leverede punchlines som ingen før ham, og hans giftige rim blev kendt verden over. Således blev hans radiofreestyles kopieret, diskuteret og debateret, når han nok engang havde trådt over stregen og disset alle fra 2Pac til OJ Simpson. Allermest legendarisk har han til en stadionkoncert i Los Angeles tryllebundet publikum med acapella-rim i en sådan grad, at han overskyggede de store hovednavne. Vi kan kun håbe på en lignende magisk oplevelse, når han griber mikrofonen for første gang på dansk jord.

Der bliver således kamp om, hvem der er den største mikrofonkriger, når Immortal Technique og Chino XL går til stålet i Pumpehuset søndag den 19. august.
19 Aug 2018
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
295 Kr. + gebyr
?>