PUMPEHUSET og Ibyen Præsenterer
Ibyen-prisen 2019

Hvem har gjort noget ganske særligt for København i det forgangne år? Hvilken restaurant er den bedste nye i byen? Hvor drikker man de bedste cocktails? Og er der nogen, man bør belønne for at have gjort noget særligt for klimaet?

Det skal vi til at finde ud af. Og når vinderne er fundet, skal det fejres med en KÆMPE fest! Med gratis entré, selvfølgelig.

Igen i år afholdes prisfesten hos vores venner i Byhaven Pumpehuset. På scenen vil aftenens værter Athena Lady, Nicholas Nybro og Chantal Al-Arab, bedre kendt som Veninderne, uddele priser til vinderne i årets seks kategorier.

Derudover vil der være koncerter med en god stak københavnske musikere og selvfølgelig øl i store mængder.

Kl. 17:30 – Første optrædende er Ea Kaya. Hun startede med en akustisk guitar og et par Katy Perry-covers i rygsækken. Nu fylder hun godt og grundigt i radioen med hits som ‘Remedy’ og ‘4 AM’. Næste stop? Roskilde Festival.

Kl. 19:00 – Næste optrædende er multitalentet Selma Judith, der med nummeret Kind of Lonely steg til tops på karrierekanonen og på rekordtid har formået at vise sit værd som et af landets største r’n’b-håb.

Kl. 20:30 – Herefter er vi stolte over at præsentere Alex Vargas, hvis stemme muligvis er en af landets smukkeste. Som 17-årig tog han til London for at forfølge en musikalsk karriere, nu hitter han herhjemme med sin knasende elektroniske soulmusik.

Kl. 22:00 – Til sidst spiller Farveblind op til et brag af en fest. Den Aalborgensiske producer-duo leder nemlig med deres akustiske beats og højt-pitchede synthmelodier tankerne hen på Berlins tidlige morgen-ravefester.
24 May 2019
Doors open
15.00
Show start
17.30
Price
Free entrance
?>