PUMPEHUSET og THE ARTIST Præsenterer
Hugo Helmig

Det er gået stærkt for den unge Hugo Helmig. Alle kan efterhånden synge med på hitsinglen ’Please Don’t Lie’, som lige nu ligger nummer 1 på den danske airplay chart og er blevet streamet over 2 mio. gange. Der er derfor ikke uden grund, at han i 2017 er blevet nomineret til P3 Gulds talentpris. Samtidig er det 19-årige talent nu klar med en omfattende turné, hvor han besøger 21 byer landet over.

 Hugo Helmig har netop spillet sine første udsolgte debutkoncerter med stor succes. Nu glæder han sig til at komme ud i hele landet og møde publikum live, og til november besøger han København og Pumpehuset. Til koncerterne har Hugo Helmig samlet et ungt hold af talentfulde musikere, som spiller op til popfest tilsat soulede, funky og blues-inspirerede toner.

Hugo Helmig, der på rekordtid og med bare en enkelt single har gjort kometkarriere på den danske musikscene, siger selv:

”Det var en stor oplevelse at være ude og spille, så nu har jeg bare fået endnu mere blod på tanden. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme rundt i landet og spille min musik sammen med drengene. Vi lover at det bliver en fest”

Hugo Helmig henter sin musikalske inspiration fra store singer-songwritere som John Mayer og Ed Sheeran. Første singlen ’Please Don’t Lie’ er en veloplagt popsang om at skrue lidt ned for selviscenesættelsen på de sociale medier og slippe sig selv fri. Hugo udtaler selv:

” Vi ønsker alle at vise os som perfekte på de sociale medier, men det er der jo ingen, der er. Det er ærgerligt, at det er blevet normen, at vi skal fremstille os selv på denne her overmenneskelige måde. ’Please Don’t Lie’ er en kærlig opsang til os alle – inklusiv mig selv.”

Support: Daniel
Den unge singer-songwriter, Daniel Joy, kan opleves som support til koncerten. Daniel har endnu ikke udgivet sin musik, men er netop blevet signet på det fremadstormende danske pladeselskab No3 og har tidligere i år varmet op for netop Hugo Helmig
28 Nov 2017
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
175 Kr. + gebyr
?>