PUMPEHUSET og Livenation Præsenterer
Heaven Shall Burn

Det er sidste chance for at opleve Heaven Shall Burn i denne omgang, da den sympatiske kvintet til foråret drager på hvad de kalder for "The Final March", før de tager en forlænget pause fra landevejen.

Heaven Shall Burn er 5 gutter fra Tyskland, der har en fælles passion for metal, hardcore og punk, og som bruger deres musikalske stemme til at udtrykke deres stærke politiske overbevisninger og give social kritik.

Igennem de sidste 15 år har Heaven Shall Burn udviklet sig til et auditivt monster, der ikke kan sættes i en bestemt genrebås. Hvor andre bands viser tegn på at lette deres aggression, gør Heaven Shall Burn det nøjagtigt modsatte og fortsætter deres færd og forbliver standhaftige i missionen på at fremhæve sociale og miljømæssige uretfærdigheder gennem deres lyriske indhold.

De viser heller intet tegn på kompromis med deres nyeste album, der har titlen "VETO", som indeholder 11 sange med tung heavy, lyrisk overlegenhed og sociale statements.

Det bliver i det hele taget en stærk aften i Pumpehuset til marts for Heaven Shall Burn har et hold vilde special guests med på tour:

August Burns Red, Whitechapel og In Hearts Wake.
12 Mar 2018
Doors open
18.00
Show start
19.00
Price
275 Kr. + gebyr
?>