PUMPEHUSET and Live Nation presents
Hammerfall

Fri entré til efterfest fra kl. 24.00 med Blastbeast.dk


Siden debuten i juni 1997 har HammerFall været med til at forme den svenske heavy metal-scene med deres storladne heltemetal fyldt med blærerøvssoloer og stærke patosproppede omkvæd. HammerFalls lyd er tydeligt inspireret af 80'ernes metal, sådan som bands som Judas Priest og Manowar kreerede den. Med 10 studiealbums, flere hitlisteplaceringer, plader med guldcertificeringer, udsolgte turnéer og meget andet, har de skabt en solid liste af bedrifter. I 2005 skrev de historie, da de som det første heavyband fra Göteborg headlinede byens gigantiske indedørsarena Scandinavium. Efter en velfortjent pause gjorde de comeback i 2014 med den anerkendte plade "(r)Evolution" og rejste verden rundt på deres World Wide Revolution-turné. Det banede vejen for deres tiende og seneste album ’Built To Last’, som udkom i 2016.

Bandet, som flere gange har spillet i Danmark, havde vi senest fornøjelsen af at opleve i 2017, hvor deres koncert i Amager Bio bragede igennem og scorede 4/5 i Devilution. Her udtalte anmelderen: ”Frontmand Cans med en nærværende, lun, selvironisk, gemytlig udadvendthed, trak publikum tæt på og skabte den helt rette stemning. Og så på svensk (ja tak!), endda med et par danske ord iblandt, hele vejen. For denne anmelder giver det skandinaviske sprog bare en helt anden intimitet og kemi…”

Til oktober bringer HammerFall atter deres klassiske kombination af fantasyinspireret heavy og power metal tilbage til Danmark, og det bliver en fredagskoncert som ægte metalfans af ikke må gå glip af.
19 Oct 2018
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
280 Kr. + gebyr
?>