pumpehuset presents
Goldie Chorus + North Fall – Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs - det er dét, vi betaler musikerne med.

Biografi Goldie Chorus
Goldie Chorus er et projekt fra København, Danmark. Bag aliaset Goldie Chorus er Emil Davidsen, der tidligere har været sanger og sangskriver i bandet Let Me Play Your Guitar samt musiker i projektet Indians. To singler er ude: Første single ”Monsters” blev offentliggjort i marts 2013 og siden sangen "Desire" i april. Begge singler har fået airplay på P6 BEAT og fået omtale på flere danske og udenlandske blogs og magasiner. Live består Goldie Chorus af; Mads Bernt Pedersen (Trommer), Asbjørn Storgaard (Guitar), Jeppe Davidsen (Bas) og Emil Davidsen (Vokal og keys)

Projektet er vokset ud af en ambition om at sætte musik til dagligdagens kærlighedserfaringer. En subtil komik og ironisk distance modarbejder de alvorlige temaer i et forsøg på at sætte farver på det grå. Til tider overgøres farverne, så det hele ender i et småvulgært og kønsforvirret rod, der dog altid er forsøgt tøjlet til en god, men konstant udfordrende popmelodi. Det grimme bliver pænt og det pæne grimt, som i 90’ernes B-film eller provinsen dilettantiske livtag med de store operetter. Musikken udtrykker en kåd og løssluppen optimisme, som dog i dybden kontakter og formidler personlige og modne følelser. Goldie Chorus er et balanceakt.

Goldie Chorus’ debut EP "Marble Ocean" udkommer den 7. april 2014.

Biografi North Fall
North Fall – et nyskabende musikalsk projekt skabt af Anders Belling, er den 27. januar 2014 klar med debutalbummet ”Outside It’s Growing Light” – et minialbum, der handler om timerne mellem mørket og den tidlige morgen. North Falls lyd leder tankerne hen på 90’ernes tilbagelænede indie rock og 00’ernes folk og post rock med rødderne i sangskrivningen.

“Med sin trippende brug af trommer i baggrunden, en sagte, følende vokal, der indbyder til lukkede øjne, lyst klingende guitar-fingerspil og en klagende langstrakt guitar skabes en på samme tid distanceret, drømmende og nærværende lyd.” – Musik Mig Blidt om nummeret ”Curve”


”Outside It’s Growing Light” blev til i en ét-værelses lejlighed på Nørrebro fyldt med instrumenter, en gammel mixer og en spolebåndoptager. De endelige otte spor er særligt udvalgt og genindspillet fra utallige demoer , som Anders har skrevet i de sene nattetimer i sin lejlighed på Nørrebro. Det foregik over en lang periode fra ’09 til ’12 – noget, der ofte førte til naboklager og trusler om hjemløshed fra naboerne. De endelige optagelser fandt sted i vinternætterne sidste år og er nu, for alvor, klar til at møde omverdenen.

Albummet, der både er skrevet og produceret af frontmand Anders Belling, handler om at flygte ind i ingenting – nostalgiske idéer om steder, mennesker og forhold, der ikke længere eksisterer. Teksterne handler om at hænge fast og gemme sig i nostalgisk tomhed, mens titlen på albummet handler om lyset udenfor og det, som er i vente.

Selvom dette er første udgivelse fra North Fall, så har den 21-årige og talentfulde musiker allerede spillet flere forskellige jobs rundt omkring i landet her i løbet af 2013. Blandt andet har North Fall spillet til Århus Festuge, Maybeats Festival, Copenhagen Beat Festival, på PH Caféen, Mellemrummet, Elværket Helsingør og som support på Studenterhuset Aalborg, Studenterhuset KBH, RUST og senest som support for The Revival Hours (US) på Huset KBH.
31 Jul 2014
Doors open
16:00
Show start
18:00
Price
Free entrance
?>