pumpehuset presents
Gojira
Trepalium + Klone

Franske Gojira blev dannet for seksten år siden under navnet Godzilla, som de beholdt indtil 2001, hvor de af juridiske årsager skiftede til Gojira, der dog stadig betyder Godzilla, men skrevet på Romaji – japansk skrevet med det latinske alfabet.

Samme år udsendte Gojira ”Terra Incognita” det første af de i alt fem studie-albums, som de indtil nu har stået bag, hvor det seneste udspil ”L’Enfant Sauvage” udkom i juni i år.

Gojira er kendt for en svært definerlig hybrid af flere forskellige stilarter indenfor metal, men med hovedvægten på death og trash. Deres stil kaldes ofte technical death metal med stærke elementer fra progressive metal. Deres numre er bygget meget komplekst op centreret om præcise rytmer og mange breaks, der gør deres stil ret unik.

De sammenlignes med bands som Morbid Angel, Metallica, Death og Sepultura, og forsanger og lead guitarist Joe Duplantier har ved siden af Gojira spillet sammen med netop Max og Igor Cavalera fra Sepultura i Cavalera Conspiracy.

Bandet spillede en femstjernet (*****) koncert på COPENHELL 2012, så det er med at være hurtigt ude hvis du skal sikre dig billet til denne koncert.
2 Nov 2012
Doors open
19:30
Show start
20:30
Price
225 Kr. + gebyr
Trepalium
Placeholder image
Klone
Placeholder image
?>