PUMPEHUSET og BAWS Præsenterer
Funkdoobiest

Funkdoobiest er en af de første og mest legendariske latino-rapgrupper fra USA. Oprindeligt bestod gruppen af puerto ricanske Son Doobie, mexikanske Dee Jay Ralph M og Tomahawk Funk, der er Lakota indianer. De har været aktive siden slutfirserne og udgav deres debut-album ”Which Doobie U B” i 1993 med produktioner fra bl.a. DJ Muggs (Cypress Hill) og DJ Lethal (House Of Pain / Limb Bizkit).

Funkdoobiest var ligeledes en del af Soul Assassins sammen med netop Cypress Hill og House Of Pain. I 1995 udkom ”Broothas Doobie”, der fulgte linien med hardcore rap fra det første album, mens 1998’s ”The Troubleshooters”gik i en lidt anden retning. Efter 11 års pause udgav de i 2009 albummet ”The Golden B-Boys”, der var et moderne take på den oprindelige stil fra de første album.

I år skulle opfølgeren ”The Golden B-Boys 2” være på vej med produktioner fra Dee Jay Ralph M og produktioner fra Cypress Hill og La Coka Nostra familien. Funkdoobiest er et af de store navne fra 90’ernes hiphop-scene med en god bunke videoer i rotation på MTV og blev ligesom deres makkere fra Soul Assassins også populære på den alternative scene.

Funkdoobiest er især kendt for deres eksplicitte sange og Son Doobies specielle flow og stemmeføring. En ting man i hvert fald kan være sikker på er, at Funkdoobiest altid bringer funken!
21 May 2015
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
170 Kr. + gebyr
?>