PUMPEHUSET and Live Nation presents
Fu Manchu

OBS! Flyttet til 1. oktober 2022.

Legenderne fra Fu Manchu vender tilbage Pumpehuset, når de i 2020 markerer deres 30-års jubilæum. Bandet startede i 1985, oprindeligt som et Black Flag-inspireret hardcore punk-band, men sidenhen er de blevet et af rockens mest hyldede navne. Bandet udgav deres første single ’Kept Between Trees’ i Fu Manchu-konstellationen i 1990, og den banede vejen for deres ikoniske, tunge rock sideløbende med deres bands som Kyuss, Monster Magnet og Sleep.

Vaskeægte ørkenrock, stonerrock og surfpunk er nogle af de genrer, der ofte hæftes på Fu Manchu, men de er lige så meget et klassisk rockband, som over de seneste år har forfinet deres samspil og mestrer både et tungt groovy riff og et melodisk hook.

Gennem karrieren har Fu Manchu udgivet 12 albums og optrådt for fyldte sale verden over. I 2020 vil bandmedlemmerne, Scott Hill, Brad Davis, Bob Balch og Scott Reeder drage ud på nye turnéer med ny musik i bagagen samt nogle af de største numre fra bagkataloget. Desuden udkommer deres 13. album, som er efterfølgeren til ’Clone Of The Universe’ fra 2018. Dermed er ”The Kings of The Road” klar til endnu en triumf, når deres 2020-tour igen, igen bringer dem forbi Pumpehuset.

Support: Electric Citizen
3 Oct 2021
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
225 Kr. + gebyr
?>