PUMPEHUSET og Footwork Præsenterer
Footwork - 3 års fødselsdag

Footwork fejrer tre sved- og kærligshedsfyldte år på dansegulvet! Gratis Heineken og kagemænd, livekoncert med GOSS og DJ-sets fra Kamma & Masalo, Amsterdams nye håb!

Vi åbner dørene kl.22 med kolde dråber, fødselsdagskagemand og lumre tunes fra Chapeau. Husk koncerten med GOSS løber af stablen tidligt, så tag din disco-nap i god tid!

Lineup:
- GOSS (early live concert)
- Kamma & Masalo (Brighter Days, Amsterdam)
- Sousa/Schmidt
- Chapeau

Kamma & Masalo (Brighter Days, Amsterdam)
Fra Amsterdams sprællende klubscene kommer duo’en Laura Kamma og Bobby Masalo, det mest ophidsende fra byen med de røde lys siden bitterballen og fri hash. Groet i den samme muld som DJs som Antal og Hunee - kendt for deres brede smag og kærligheden-ud-på-dansegulvet attitude - er Kamma & Masalo et smukt match til Footworks varme gulve.

Deres farverige disco-house-latin-afro sets har taget dem til alt fra Tokyo og Kroatien til Englands discohøjborg, Liverpool Disco Festival.
Sammen driver de Brighter Days, en af Amsterdams bedste dansefester, og lørdag d.10 november glæder vi os til at opleve dem i København for første gang!

GOSS
Elektro-inficeret pop-agtig RnB med følelserne uden på tøjet. Eller blot fremtidspop - med noget på hjertet. GOSS har med sine genrebrydende uimodståelige toner på kort tid indtaget både danske scener og engelske radiobølger, fx på BBC Radio One.

Kunstneren bag musikken har både haft stor solokarriere under andet navn og bidraget til MØs kommende album. Alligevel vælger GOSS indtil videre at holde sin identitet skjult, og i stedet lade musikken tale.

GOSS’ koncert starter kl.23, så duk op i god tid og nap en gratis Heineken inden.
10 Nov 2017
Doors open
22.00
Show start
22.00
Price
70 Kr. + gebyr
?>