PUMPEHUSET og Copenhell Præsenterer
COPENHELL armbåndsdag feat. Sunless Dawn

Kom forbi Pumpehusets Byhave for at få festivalarmbåndet på før COPENHELL 2016. Vi anbefaler alle at gøre brug af denne mulighed for at lette presset ved indgangen til festivalen om torsdagen – og så er Pumpehusets Byhave samtidig det perfekte sted at varme op til tre fantastiske dage i helvede sammen med en masse andre festlige rock- og metalfans!

Der bliver påsat både partout- og endagsarmbånd samt RIP- og frivillige-armbånd, mens Pumpehuset sørger for bands, @Hi-Fi Klubbens DJ “Bassen” kommer og fyrer op for lækker musik, øllet vil flyde i stride strømme – og der kan også købes officielt COPENHELL-merchandise (T-shirts og plakater).

På scenen står vinderne af Wacken Metal Battle Danmark 2016, Sunless Dawn, der er en ny spiller og et frisk pust af progressiv dødsmetal på den danske metalscene. Første, anden og tredje koncert var til Wacken Metal Battle, hvor bandet har fået en overvældende modtagelse af det danske metalmiljø. Til august 2016 går turen til Wacken Open Air, hvor Sunless Dawn skal repræsentere Danmark på verdens største metalfestival.


Sunless Dawn begår progressiv metal med stærke skandinaviske rødder. Værkerne trækker på både black- og dødsmetal i en fusion af sære jazzede taktarter, massive lydbilleder og tunge riffs, alt sammen med stor dynamik. Teksterne behandler samfundsrelevante temaer og konflikter i det menneskelige sind. Musikken foregår på et højt teknisk niveau for alle involverede instrumenter, og det er en kerneværdi for Sunless Dawn, at alt, publikum hører live, er noget, der foregår på scenen.


Det kvarterlange nummer "Sovereign" blev udgivet på digitale medier i marts 2016, og Sunless Dawn begynder efter sommeren på at færdiggøre materiale til indspilning af en fuldlængde.


Lyt til "Sovereign" her.

21 Jun 2016
Doors open
14.00
Show start
Price
Free entrance
?>