PUMPEHUSET and Live Nation presents
Emotional Oranges
Nonso Amadi

Den mystiske R&B-Pop duo, Emotional Oranges, gæster Pumpehuset i 2024

Emotional Oranges (EO) er en mystisk R&B-Pop duo, der har fanget opmærksomheden hos publikum med deres eksperimentelle lyd og futuristiske stil. På trods af deres tilbageholdenhed har de opnået stor anerkendelse fra medier som Complex, Fader, Paper og Highsnobiety.

EO brød igennem med deres singler "Motion" og "Personal," som skabte en dedikeret følgeskare. Deres The Juice-serie har nået over 400 millioner streams globalt. De udgav det eftertragtede samarbejdsmixtape "The Juicebox" i 2021, der inkluderede samarbejder med Vince Staples, Channel Tres, Kiana Ledé og Becky G.

I livesammenhænge er duoen langt fra et ubeskrevet blad. Deres "The Sad Fruit Tour" tog dem på en omfattende USA-turné i efteråret 2021, efterfulgt af et triumferende forår i Europa. Sommeren 2022 bød på optrædener ved Coachella, Pharrell's Something In The Water-festival og andre prestigefyldte arrangementer. EO rundede 2022 af med udgivelsen af "The Juice: Vol. III," som blev mødt med stor entusiasme fra både fans og kritikere. Forår 2023 bragte "The Pulp Fiction Tour," hvor EO udsolgte ikoniske spillesteder som The Hollywood Palladium og Brooklyn Steel. Deres musik og gådefulde tilstedeværelse lover fortsat at forny musiklandskabet.

13 Mar 2024
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price incl. fee
280 DKK
Nonso Amadi
Nonso Amadi er en Canada-baseret afro-R&B soulsanger og producer fra Nigeria, der begyndte sin musikkarriere i 2012.Nonso Amadi er autodidakt og har læer sig selv at producere og skrive sange. Han henter sin tekstmæssige inspiration fra følelsesmæssige øjeblikke såsom hjerteknus og sensuelle fornøjelser.
Placeholder image
?>