pumpehuset presents
Den Sorte Skole EKSTRA SHOW
Bwoy De Bhajan

Grundet stor efterspørgsel på billetter til den nu udsolgte koncert i Pumpehuset d. 16. april, har vi besluttet at sætte en ekstrakoncert i salg med Skolen.


Den Sorte Skole har haft mere end almindeligt travlt siden de i foråret 2013 udsendte deres magnum-værk Lektion III. En Steppeulv som “Årets komponister”, en placering på The New Yorkers liste over de 5 mest oversete og bedste albums i verden i 2013, fem gange Skuespilhuset i København, Arena på Roskilde Festival, Bøgescenen på Skanderborg, Plænen i Tivoli samt stort set alle store spillesteder omkring i landet samt en symfoni med DR UnderholdningsOrkestret og sidst men ikke mindst et internationalt gennembrud, der har sendt dem på adskillige udlandsturneer siden da.


Nej, de to herrer ligger ikke på den lade side. Og efter et kort kreativt exil varsler de nu både en dansk mini-tour og ny udgivelse senere på året. Der er ikke tale om den fjerde lektion, men om en mindre udgivelse, der tager afsæt i deres hybride musikalske univers på Lektion III, men i langt højere grad rammer lytteren i mellemgulvet med overrumplende beats og skøre udfald.


Skolen har bevidst fravalgt de store scener denne gang, og du får her muligheden for at opleve gruppen i sjældent intime rammer. Først til mølle!

15 Apr 2015
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
130 Kr. + gebyr
Bwoy De Bhajan
Placeholder image
?>