PUMPEHUSET og Droz Daily Steezin Præsenterer
Krept & Konan

Lørdag den 5. december fejrer Skandinaviens største hiphop og fashion blog Droz Daily Steezin sin 5 års fødselsdag og inviterer i samarbejde med Pumpehuset og Havana Club Especial til fødselsdagsfest med Krept & Konan, DJ Abstract, Fabian Mazur, Mr. Møller og mange flere.

Den unge prisvindende duo Krept & Konan kommer flyvende ind direkte fra Sydlondon, hvorfra de på bedste DIY-facon, begyndte at dele deres rim og beats på sociale medier, lancerede deres eget label og tøjkollektion Play Dirty for snart seks år siden. Gruppen har sine rødder i det hårde engelske grimemiljø, men har slået hul på det amerikanske marked efter deres signing til Def Jam Records. Her har samarbejder med folk som Wiz Kalifa, Jeremih, YG, Skepta, Ed Sheeran defineret dem som en gruppe med ambitioner langt ud over Londons skarpe Grime-dogmer.

Krept & Konan er et af de bedste eksempler på at grime og hiphop er en global ting. I år har vi bragt Skepta og Stormzy til DK og folket har taget rigtig rigtig godt i mod de engelske acts. Vi har i DDS altid bakket op om nye bølger og derfor er vi meget stolte af at præsentere Krept & Konans første headliner-gig i Skandinavien til vores fødselsdags fest”, siger Danijel Drux fra DDS.

Fødselsdagsfesten kommer udover Krept & Konan også til at byde på et gensyn med Patta Soundsystem fra Amsterdam, der tidligere har optrådt til DDS’s legendariske street parties. Senest til Distortion, hvor DDS hostede en af årets største scener til et regulært road block ved Børsen. Se video fra festen HER.

Festen starter tidligt med pre-party, hvor Havana Club Especial byder på gratis drinks og Danijel Drux flipper pandekager og Sücuk toast til folket. Udover de internationale acts, er der om aftenen heftig lokal opbakning, når DDS all stars Fabian Mazur, Emil Boye, Mr Møller, Naima, Youss og Zaggai spiller op til dans langt ud på natten.
5 Dec 2015
Doors open
20.00
Show start
21.00
Price
160 kr. inkl. gebyr Kr.
?>