PUMPEHUSET og ICO Præsenterer
Lemaitre + Dagny

Indtagende pop og elektroniske bangers i København! Den talentfulde norske sangerinde Dagny besøger Pumpehuset i selskab med sine landsmænd Lemaitre 28. oktober.

Norge har i den grad gjort sig bemærket på den skandinaviske musikscene de seneste år med stribevis af interessante nye navne. To af dem er den elektroniske duo Lemaitre og popsangerinden Dagny.

Lemaitre er kendt for deres elektroniske bangers og kom for alvor i spotlyset i 2016 med den storhittende ”Closer”, der nærmer sig imponerende 57 millioner afspilninger på Spotify. Det Los Angeles-baseret norske makkerpar har skabt et fængende elektronisk univers krydret med soul, blæsere og lækre vokal-produktioner. Det har blandt andet givet dem spilletid på Coachella, hvor de blæste den californiske ørken omkuld med deres eksplosive og farverige produktioner. Lemaitre har sendt en række roste ep’er og to studiealbum på gaden, hvoraf det seneste Chapter One udkom sidste år. 10. maj slap duoen deres nye single ”Rocket Girl” feat. Betty Who – et track som Dagny har været med til at skrive.

Poptalentet Dagny står bag hits som ”Backbeat”, ”Fools Gold” og ”Love You Like That” – sidstnævnte er flittigt blevet spillet i dansk radio som blandt andet P3’s uundgåelige. Dagny har tidligere optrådt på Trailerpark og er at finde på Musik i Lejets plakat i år. Billboard udnævnte ”Love You Like That” til at være en af de bedste sange i 2017, og peger samtidig på Dagny som en af ”10 Pop Stars to Watch” i år. Dagnys lyd er tidløs og indtagende popmusik, der går hånd i hånd med hendes smittende ungdommelig charme og sprudlende personlighed, der skinner igennem i sangene. “I grow as an artist - It all comes from the songs. I hope people can listen to my music and feel happier. I really just want to inspire confidence. Maybe you put on my music and can walk with your head up a little higher—or run down the street naked.”

Til efteråret besøger Lemaitre og Dagny 10 europæiske byer - finalebraget bliver i København, og der stilles garant for euforisk nordisk fest, når sangerinden og den elektroniske duo skruer op for varmen i efterårskulden til oktober i Pumpehuset.
28 Oct 2018
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
230 Kr. + gebyr
?>