PUMPEHUSET og Beatbox Entertainment Præsenterer
City Morgue

Grundet uforudsete omstændigheder har City Morgue omstruktureret deres turné, hvilket desværre betyder, at koncerten i Pumpehuset er blevet aflyst. Billetterne bliver automatiske refunderet af Ticketmaster.

Det amerikanske rapper-duo City Morgue spiller for første gang Danmark, når de giver koncert den 29. november 2018 i Pumpehuset.

City Morgue, som består af rapperne Zillakami og SoSmula, har i det seneste år overtaget mainstream-charts og er i gang med at redefinere den typiske New York rap-lyd med deres mix af rap, punk og metal, blandet med hårdtslående tekster og overdreven bas. Deres fælles historie begyndte i slutningen af 2017, hvor deres første tracks eksploderede på Soundcloud med millioner af lyttere. Duoen spirede ud af en trang til at lave noget anderledes: ”Vi hørte ikke, hvad vi ville høre i musik, så vi besluttede os for at lave det selv.”

Deres længe ventede debut-mixtape 'City Morgue Vol. 1: Hell or High Water' udkommer med al sansynlighed i efteråret 2018, og forventningerne er skyhøje. Indtil da leverer den dynamiske duo nye og spændende vibes til alle fans af ægte musik – om det nu er hip-hop eller metal.

Og fans kan glæde sig – et City Morgue show er en oplevelse, der bliver følt med alle sanser.
29 Nov 2018
Doors open
19.00
Show start
20.00
Price
160 Kr. + gebyr
?>