pumpehuset presents
Byhaven: We Are Among Storms + DemersalWe Are Among Storms
We Are Among Storms er et Københavnsk trepersoners gadekryds sammensat af folk med dybe rødder i den danske undergrundsscene.


Med stor studie- og liveerfaring fra bands som T HE PSYKE PROJECT og Église er formålet med denne konstellation at blande aggressive, tunge stemninger med klare, opløftende lydflader til én samlet naturkraft.


Demersal
Demersal er et blackened screamo/emoviolence band fra Odense/København, der forholder sig til sorg, frustration og meningsløshed gennem aggressiv performance. Musikken bevæger sig mellem kaotisk, ekspressiv hardcore og postrockede, melankolske passager, hvor teksterne formidles gennem vokaler, der fremstår stærke og skrøbelige på samme tid. Demersals fokus hviler på menneskets ureflekterede følelser, hvilket bl.a. kommer til udtryk gennem deres kompromisløse og eksplosive live optrædener, som udtrykker en vekslen mellem umiddelbar, insisterende aggressivitet og inderlighed.


Efter udgivelsen af debut-EP'en, 'To Mend A Yellow Wound', har Demersal været på flere turnéer rundt i Europa i selskab med, blandt andre, Hexis, Telos, Regarding Ambiguity, Puke Wolf og italienske O. I starten af 2020 udgav de debutalbummet, 'Less', som omhandler et gradvist svindende håb i medmenneskeligheden frem til et punkt, hvor menneskelig interaktion, forhold og værdier virker betydningsløse. I juni 2021 udgav de en split med screamo-søskendebandet, Regarding Ambiguity, og til efteråret udkommer deres næste EP, ’Death Routines’.


19 Aug 2021
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
?>