pumpehuset presents
Byhaven: This Is You + Drengebande

For tredje år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra juni og hele sommeren ud, vil vi fra onsdag til lørdag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst med både god kaffe, maté maté, specialøl til kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag og ind i mellem vil lokale food trucks også indtage Byhaven med forskellige delikatesser.

This Is You er seneste skud på stammen af spændende Thy-bands, der er på vej til at tage skridtet ind på den store scene. Bandet eksperimenterer med en moderne indie- og elektrorock og er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på deres debut-ep. This Is You spiller over sommeren på en række danske festivaler - bl.a. SPOT Festival, Maybeats Festival, Alive Festival og i Pumpehusets Byhave.

Med den dugfriske live­video NÅR VERDEN IKKE KIGGER PÅ i bagagen har DRENGEBANDE netop haft sin succes på S​POT­​festivalen i Aarhus. Koncerten markerede samtidigt starten på et samarbejde med Kirsten fra Kirsten & Marie. Hun medvirker også her i videoen, hvor intensitet og sårbare toner smelter sammen i en hårfin balance som modstykke til elevatorens råhed.

I februar udgav DRENGEBANDE den 80’er­klingende blåsejler og debutsingle STÅR MED NOGLE VENNER, der af Kirstine Stubbe Teglbjærg blev udvalgt som favorit under KarriereKanonen: “Det er et perfekt soundtrack til en cykeltur gennem København en forårsaften (...) Poppet, let og kølig, med flotte billeder i teksterne og fængende musikalske temaer, og beskriver følelsen af at måtte bedøve sig for at kunne opretholde sammenholdet med gamle, forliste venner.”

DRENGEBANDE er forsanger og sangskriver THOMSEs brainchild. Debut­EP’en, KOM TIL BYEN, er indspillet i Sauna­studierne i samarbejde med det debuterende producerpar Mads Brinch og Bjarke Porsmose, som ellers udgør halvdelen af bandet 4 Guys From The Future. Mads Brinch har tidligere produceret for navne som Mellemblond og Schultz & Forever. På EP’en medvirker også højaktuelle Danica Curcic, der for nylig vandt både en Robert og en Bodil for sin medvirken i Stille Hjerte.

Det er desuden den prisvindende Super 16­instruktør Johan Knattrup Jensen, der har instrueret musikvideoerne til NÅR VERDEN IKKE KIGGER PÅ og STÅR MED NOGLE VENNER. Johan har senest været i vælten for sit virtual reality projekt, Skammekrogen.

DRENGEBANDE er aktivt medlem af Thy Music Collective, der tæller bands som Quick Quick Obey, The Entrepeneurs, Mont Oliver, This Is You m.fl.

EP’en KOM TIL BYEN udgives 19. juni 2015, dagen inden koncerten i Pumpehusets Byhave, hvor de nye sange bliver skudt af!
20 Jun 2015
Doors open
14:00
Show start
19:00
Price
Free entrance
?>