pumpehuset presents
Byhaven: Suraja + Takykardia

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 - og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Sūraja

Sūraja er fire unge københavnske musikere som gik sammen med en improvisatorisk tilgang til at skabe musik kollektivt. Med et fælles mål om at forene deres forskellige musikalske baggrunde, bevæger bandet sig i et ambient lydunivers med vink til art-pop og rock. Med de store lydflader af Lasse Vistisen og Karl Emil Pedersen og det eksperimenterende trommespil fra Mattias Søndergaard, danner de sammen grundlag for Julie Bodas karismatiske vokal.

Sūraja udgav i marts 2018 deres debutsingle 'Little Helper', hvor lytteren inviteres ind i deres drømmende univers og videre ind i et frustreret tankespind, hvor troen på sig selv og hinanden bliver udfordret. Lyt til nummeret her.

Takykardia

Trip-soul-gruppen Takykardia udgav i februar ’18 deres selv-betitlede debut-EP, som er blevet rost til skyerne af danske og internationale blogs som EARMILK, Noisey, Kaltblut Magazine, Dummy, HighClouds og Crack in the Road, som kalder EP’en: “A uniquely ambitious and massively exciting first step.” 2 af sangene fra EP’en er at finde i Isabella Eklöfs film “HOLIDAY”, der havde verdenspremiere på Sundance Film Festival ’18.

Med vidt forskellige baggrunde i klassisk musik, art-punk, jazz og performancekunst, mødtes Takykardia med fælles inspiration fra naturprogrammer og trip-hop samt en hengivenhed for fængslende æstetik. Takykardia, der har hentet deres navn fra det finske ord for “for hurtig hjerterytme”, præsenterer et genrebrydende og legesygt univers med Luna Matz’s forførende vokal i front.

Gruppen udgav i august ’17 debut-singlen “Immortalized” sammen med en video instrueret og klippet af Luna Matz, som de vandt en JAJAJA Music Video Award for.
14 Jun 2018
Doors open
15.00
Show start
18.30
Price
Free entrance
?>