pumpehuset presents
Byhaven: St. Augustin + STÅL

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 hver dag og første band er på scenen kl. 18.30. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

St. Augustin

St. Augustin er en Københavnsk indie-artist. Hun skaber dansabel til kvalitets- pop, der forbinder drømmende shoe gaze-guitarer og synths med en stærk vokal. St. Augustin er et symbol på både det gode og dårlige, vi alle har i os, og det er dét, der giver musikken sin specielle stemning af længsel. St. Augustins EP ‘Pornʼ er skabt i et univers af melankolsk disko, 80ʼer beats og nostalgi, der forbinder drømmende shoegaze-guitarer og synths med St. Augustins androgyne vokal og udtryk. Hendes musik bærer præg af agressiv sårbarhed, og udfordrer kløfter mellem det raske og syge, normale og unormale, gode og onde. St. Augustin har med epʼen Porn en insisteren på, at få en plads i en genre og branche, der er domineret af skovmandsskjorter, smarte rockdrenge og hårde (city) boys.
STÅL

I et nyt samarbejde med den danske sanger Tue West, træder den københavnske elektropopduo STÅL atter frem 2 år efter de debuterede med det anmelderroste album Charms & Bells. Duoen består af forsanger Line Marianne Sørensen og trommeslageren Nikolaj Bundvig.

Musikken er et grænselandskab mellem klubmusik og indierock i stil med bands som The XX, Future Island og Depeche Mode. I et univers af effektfulde guitarer, stemningsmættede synthflader, samples og trommer står Sørensens og West́s vokaler frem som melodiernes anker i tæt balance gang mellem det lyse og mørke. De nye sange er både skrevet af Sørensen selv og i samarbejde med West og der er derfor en ny plade på vej, som forventes udgivet i efteråret 2018. STÅLs elektronisk drejede pop er tidligere blevet fanget af flere toneangivende udenlandske blogs og har fået airplay på P6. Flere dj́s og producere har efterfølgende lavet remix af sangene og det har resulteret i EP'en 'RMX STL'.

Hvad det nye samarbejde har ført til indtil videre kan man blive klogere på i Juni, hvor bandet udgiver deres 1.single, som forløber til et fuldlængde album, der som nævnt forventes udgivet i efteråret 2018.11 May 2018
Doors open
15.00
Show start
18.30
Price
Free entrance
?>