PUMPEHUSET og Luger Præsenterer
Byhaven: Selma Higgins + PALLAS

Den 1. juni spiller Selma Higgins og PALLAS koncert i Byhaven - med fri entré som altid.


Selma Higgins
Selma Higgins er en kunstner med en unik stemme, som er svær at glemme. Med sin dybfølte vokal og dynamiske melodier rammer hun ind i hjertet hos publikum og inviterer lytteren ind i et legende funkpoppet lydunivers med stærkt nærvær og ærlighed. Af samme årsag har Selma allerede under hendes, på nuværende tidspunkt, korte rejse i musikken spillet opvarmning for Andreas Odbjerg på Hotel Cecil, The Grenadines på Ideal Bar og Selina Gin på Hotel Cecil.

Hun har inden for kort tid også haft sin første headliner koncert i LiteraturHaus, kurateret af Rust Sleeps Around. Hun spillede ligeledes på årets UHØRT festival, der medførte en rosende anmeldelse og varm anbefaling fra GAFFA, som spåede hende 'en lang og glorværdig karriere i musikken'.

Udover koncerterne har det også medført et samarbejde med Andreas Odbjerg og producer-duoen Pitchshifters, der skriver musik for artister som Medina, Andreas Odbjerg, Hjalmer m.fl. I april 2020 udgav Selma Higgins sin debut-EP , hvor singlen Unruly Nature kom i A-rotation på P6 Beat. Hvor EP'en var en hyldest til Folk/Americana, har Selma siden afsøgt og eksperimenteret med sin lyd og folder nu det akustiske lydbillede ud i hendes nye sange med energiske live-trommer, varme synthflader og stærke korstemmer.


PALLAS
PALLAS kombinerer solrige og groovy produktioner med nordisk melankoli og forbinder yderpunkterne med sin inderlige og fængende vokal. Hun leger med melodier og flows, der henter inspiration i forskellige genrer som RnB og Hiphop, og fastholder lytteren med sine drømmende tekster. Drøm dig væk med PALLAS og lad lyduniverset tage dig med derhen, hvor græsset altid er grønnere.PALLAS musikalske rejse begyndte i 2018, da hun flyttede til København og mødte sin producer. Derfra tog samarbejdet fart, og sammen udviklede de en unik lyd, der skulle blive startskuddet til at gå efter drømmen. Hun var en del af SHECANPLAY2019, hvor hun debuterede live på Hotel Cecil.1 Jun 2022
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
?>