pumpehuset presents
Byhaven: Nick Sway + Bene

For tredje år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra juni og hele sommeren ud, vil vi fra onsdag til lørdag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst med både god kaffe, maté maté, specialøl til kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag og ind i mellem vil lokale food trucks også indtage Byhaven med forskellige delikatesser.

Trods sin musikalske baggrund som trommeslager har Bene nu samlet guitaren op og skriver i dette soleprojekt skæve tankevækkende sange. Bene’s tekstunivers er bygget op omkring hverdagens små finurlige situationer; simpelt og personligt, men stadig med en detaljeret storyline og struktur i sine sange. Live kommer der fuldt band på under navnet The Burger Quest. 


I marts 2015 var Bene & The Burger Quest opvarmning for Christian Hjelm 11 shows rundt i alle afkroge af Danmark.


De to singler “The Mood” og “Broken”, hvor alt desuden er spillet af Bene selv, blev udgivet sidste år gennem Mermaid Avenue og kan høres her: https://soundcloud.com/benepie

11 Jun 2015
Doors open
14:00
Show start
19:00
Price
Free entrance
?>