pumpehuset presents
Byhaven: Nella + Szim + Goldie 6isNella
Den 27-årige århusianske artist Nella er et lovende navn på den danske pop- og urbanscene. Den seneste dansable single ’Ender Sammen’ lå 3 uger på DR P3 Bobler-Listen. Nellas senest single ’Du Er’ er ingen undtagelse. Med sin salsa-rytme over et RnB-beat giver ’Du Er’ anledning til dans – og det må man heldigvis gerne i Byhaven nu.
’Hver gang jeg står på en scene, så føler jeg mig fri til at bruge alle mine følelser. Jeg kan være mig selv 100%. Normalt er jeg genert, men lige så snart jeg står på scenen, så er jeg flyvende. Man kan ikke stoppe mig. Jeg håber at min energi kan smitte af på alle til mine kommende koncerter.’Nella, med det borgerlige navn Daniella Yokhana, er et frisk pust til den danske popscene. Nellas musik indeholder en nerve, som gør, at man ikke kan lade være med at lytte nærmere efter. Musikken bevæger sig i sfæren mellem pop, urban og et snert af reggaeton, hvor især Nellas crunchy, hæse stemme gør hendes sange iørefaldende og karakteristiske. Hun håber på at inspirere folk til at turde stå ved deres følelser, hvilket man kan høre på singlerne ’Film Hindi’, ’C’est La Vie’, ’Fuck Dig’, ’Ender Sammen’ og senest ’Du Er’.


Szim
Szim, er 24 år og opvokset i Søborg. Som 6-årig fik hun sin første guitar, men det var først som 17-årig, at hun for alvor begyndte at skrive tekster og rappe. I starten var det noget hun kun gjorde for sig selv, indtil hun gennem en fætter hørte om et kommunalt hip hop studie i Gladsaxe. Der kom hun så en gang om ugen igennem en længere periode, hvor hun arbejdede mere med sine tekster og rap. Men det var først i 2019 da hun tilmeldte sig til projektet ’Urban Girls’, at hendes musikalske rejse for alvor tog fart. I ’Urban Girls’ mødte hun Lucy Love, som kunne høre noget helt særligt i hende, og derfra startede ’Szim’. Szim hedder faktisk i virkeligheden Ida, men navnet Szim blev til med inspiration fra mere oldschool kvindelige artister, hvor mange hed noget med ’Miss’ foran deres navn. Miss bagfra er stavet Ssim, og derfra opstod navnet Szim.Kort tid efter mødet med Lucy Love, og hendes musikalske partner Yo Akim, udkom Szim’s debut-single ’Pokus’. Szim fulgte hurtigt op med nummeret ’Dårlig Til At Svare’ der røg direkte fra Bobler på P3 listen ind på en 2. plads og lå på listen i 5 uger. Soundvenue skrev flot om nummeret: "Szim serverer en lækker omgang klubbet poprap på sin blot anden single, ‘Dårlig til at svare’. Hun veksler problemfrit mellem at synge og rappe, mens Arto Eriksens (red. Yo Johnny) følsomme housebeat flot understøtter hendes flow."

Siden har Szim udgivet singlen ’Aldrig Været i Tvivl’ og beviser nu endnu engang hvor talentfuld hun er med sin nyeste single ’10 sekunder’ som er lavet sammen med produceren Vasco.


Goldie 6is
Født Glodie Topenya, i DR Congo, opvokset i Skanderborg og Viby. Goldie 6is åbnede Roskilde Festival 2019 med hendes kommanderende og respektindgydende flow, hvor hun repræsenterede den nye bølge af kvindelige danske rappere. Lige siden har Goldies vilje til at lave et aftryk bragt hende langt, men som hun selv siger er hun “kun lige begyndt.”


11 Aug 2021
Doors open
15.00
Show start
18.30
Price
Free entrance
?>