pumpehuset presents
Byhaven: Meeting Of Styles

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

For fjerde år I træk inviterer Meeting Of Styles Copenhagen til et par farverige dage i Pumpehuset i hjertet af København.

I dagene 20.-22. juli vil man kunne opleve 50 af verdens dygtigste grafitti og street art kunstnere svinge med pensler, tuscher og spraydåser, når indre by får en kreativ overhaling. Meeting Of Styles er verdens største omrejsende graffiti festival og har siden 2002 afholdt over 400 events rundt om i hele verden. Tanken bag festivalen er at få introduceret den almene borger til graffiti og få brudt med nogle af de fordomme, der hersker omkring graffiti, som har ry for at være et lyssky og kriminelt foretagende der koster samfundet tusindvis af kroner.

Her får borgeren en mulighed for at komme helt tæt på kunstnere, som har graffitien som sit daglige værktøj og har gjort en levevej ud af deres talent.

Byhaven i Pumpehuset ligger rammer til de musikalske indspark i weekenden, som byder på:

Mund De Carlo – kommer med et friskt album i bagagen, hvor han endnu engang beviser hvorfor han uden tvivl en af landets mest anerkendte og teknisk dygtige rappere.

SkyggeSiden – Danmarks ubestridt mest produktive og alsidige kvindelige rapper, kommer ligeledes med en frisk udgivelse, hvor hun igen viser kvantespring i sin udvikling som artist.

Jonah Wright & Tarick – fra det nystartede pladeselskab Affiliated, der også tæller folk som Gavin og Manus Bell, som allerede har høstet stor opmærksomhed fra udlandet.

Echo Out All-Stars – det Københavnske musikkollektiv kan i år fejrer 10 års jubilæum og præsenterer i den forbindelse en masse godt fra bagkataloget.

Musikprogrammet for de enkelte dage bliver løbende offentliggjort på Meeting Of Styles' Facebook event.
22 Jul 2018
Doors open
15.00
Show start
18.30
Price
Kr.
?>