PUMPEHUSET og PDH Præsenterer
Byhaven: Livløs + Dirt Forge

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerter starter kl. 19.00

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.

LIVLØS spiller melodisk dødsmetal, der fusionerer grandiøse skandinaviske melodier og melankoli med intens amerikansk dødsmetal. Siden sin dannelse i 2014, har LIVLØS hurtigt gjort sig bemærket med deres energiske og medrivende liveoptrædener, velrenommerede udgivelser, og koncerter på bl.a. COPENHELL, EUROSONIC og SPOT FESTIVAL. Effektivt og stilsikkert har LIVLØS bevist, hvorfor de hører til blandt landets mest lovende metalbands.

Dirt Forge
Gruppen har eksisteret siden 2013 og har siden da udgivet to skæringer, ”Ratcatchers” EP (2015) og ”Soothsayer” (2017). Dirt Forge kom stærkt af sted fra spids og har således været om sig på både danske og udenlandske scener, heriblandt Roskilde Festival, Copenhell Freezes Over, to danmarksturnéer og et dusin koncerter i Tyskland, Holland og Norge. Den senere tid er dog brugt på færdiggørelsen af den kommende plade, der endnu ikke er blevet navngivet, men som anslås at ramme sfæren ved årsskiftet.
9 Sep 2020
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
?>