PUMPEHUSET og Konkylie Præsenterer
Byhaven: Konkylie Favorites - Collider + Gäy

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________
Collider
Det støder sammen med vilje, når Collider laver musik. Hvad støder sammen? Strømninger, inspirationskilder, ideer. Shoegaze, hård fløjte-slackerrock og melodisk indie jangle pop bringes sammen i mærkbare musikalske kollisioner og fusioner. Musikken er spontan og en enkelt Collider-sang kan være afklaret og knudret på samme tid. Den er struktureret, men kaster sig også frådende rundhåndet og overrumplende over sit publikum. Collider er en dansk kvartet dannet i 2015. De levede sammen og isoleret i et lille øvelokale med gule vægge. Deres hidtil forståelse af deres musik, blev splittet til atomer, muterede til nye organiske monstre. En organisme af skrald enige om at smadre for noget bedre. Sammenspillet er let og udpræget sensibelt, enheden er kernen, for at kunne udfolde den skizoide omskiftelighed, så tydeligt og utydeligt som muligt.

Deres første album betitlet ’-><-’ (Collider på piktogram-formelsprog) er udkommet på københavnske Escho Records i 2019.
I kan se frem til en ny udgivelse, der er på vej i løbet af 2021, så live vil der være masser af nyt materiale, hvor Colliders udtryk er kondenseret, skåret ind til skarpe, figurative støjpopperler, uden at miste gruppens særpræg!


Gäy
Gäy er måske det mest populære ukendte danske band. De er blevet hyldet af NME, The Vice, Hero Magazine og mange flere internationale medier. I Gäys musik fusioneres pop, punk og 50’er-vibes, hvor bandet leger med humoren men samtidigt er dødseriøst.
30 Jul 2021
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
?>