pumpehuset presents
Byhaven: KALASET + mp.oxford

KALASET
Bag KALASET står fem unge oprindeligt fra Middelfart, som nu bor i kollektiv sammen i en flænge lidt ude for Skanderborg, hvor de her dyrker musikken sammen. I et lydunivers af nostalgisk 80’er synthesizer og indieprægede rytmer toner de frem fra undergrunden og ud på scenen. I dette rum vil man tydeligt mærke den unge energi og kraft, som udspilles i en skarp vokal og et energibærende band. Med fængende melodier og tempofyldte numre inddrager de tilskuerne i KALASETs musikalske univers.

Teksterne er på dansk og indeholder dybere tanker og refleksioner af den verden vi lever i. De skriver om ungdommen, stilheden, rastløsheden og om deres drømme. Det gør de med henblik på, at kunne rykke på noget i folk. Bandet trækker stilistiske tråde til grupper som Superheroes, Broken Social Scene og The Cure, og leverer det med en nutidig blanding af dreampop og indierock. Med danske tekster skaber sangene et reflekterende og ærligt univers, hvor man kan mærke at disse unge virkelig har noget på hjerte.

mp.oxford
mp.oxford er lyden af livets nuancer på godt og ondt. Han beskriver verden, vi lever i gennem hans øjne, hvor emnerne går fra tilværelsens små problematikker til nogle af livets helt store spørgsmål. mp.oxford laver atmosfærisk, detaljerig og eftertænksom musik i spændingsfeltet mellem R&B og pop, der er helt hans eget. Musikken er både udforskende, personlig og hamrende ambitiøs, og efterlader lytteren med hovedet fuld af indtryk.

I sensommeren 2020 udgav mp.oxford sin debutsingle ‘riptide’ og få måneder senere udkom anden singlen ‘like nothing’s wrong’. Mellem de to sange spillede mp.oxford sin debutkoncert til Uhørt Festival 2020, der begejstrede både publikum og anmeldere.

Siden da er der sket meget for mp.oxford, der nu har udgivet debut ep’en ‘external heartdrive’, der også blev bemærket af flere nationale såvel som internationale blogs og magasiner såsom Variance, Fame Magazine og danske Soundvenue. Derudover har mp.oxford spillet flere koncerter på bl.a. Voxhall og til Byhavens genåbning, der skabte så meget kø, at mange måtte høre koncerten ude fra den anden side af hegnet.

Med sin fremragende vokal og karismatiske og levende fremtoning er mp.oxford nu mere end klar til at indtage de danske scener.
26 May 2022
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
?>