PUMPEHUSET og Proton Præsenterer
Byhaven: H2OP + Xenia Xamanek
De københavnske musikuratorer med fokus på eksperimenterende elektronisk musik Proton præsenterer H2OP og Xenia Xamanek i Byhaven – som sædvanlig er der fri entré.


H2OP
H2OP dekonstruerer narrativet om popmusik i deres søgen efter en ny form for musikalsk poesi. En forening af software, stemmer og komplekse musikalske systemer genererer H2OPs labyrintiske lyd af det moderne med alle dets konfliktende følelser og paradoksale omstændigheder. H2OP (tidl. KhalilH2OP) består af medlemmerne NikkiH2OP og Yen Towers. The levende lydbillede er en uforudsigelige atmosfære hvori vokalprotagonisten smelter sammen med digitale manipulationer. H2OP er en kollision mellem maskinel virkelighed, bølgende klubæstetik og antropomorfisk følelse.


Xenia Xamanek
Gennem et engagement med kulturelle strukturer og demontering af en homogeniseret virkeligheds politiske mekanismer skubber Xenia Xamanek praktisk musikalitet mod kanten af klubmusikken. Xenias transdisciplinære fremgangsmåde bygger på computeret orkestrering, hardware eksperimenter og en konceptuel nysgerrighed, som har ledt til kreationen af et omfangsrigt værk. På deres seneste udgivelse DELIRIO REAL manifesterer Xamaneks underliggende kunstnerisk tilgang i brugen af flygtig æstetik og skiftende følelser mens deres dansk-honduraske-nicaraguanske ophav forbliver en struktur hvorfra arbejdet med latinamerikanske kultur blandet med den skandinaviske konstant bliver omarbejdet og udtrykt i deres musik.3 Jun 2022
Doors open
15.00
Show start
19.00
Price
Free entrance
?>