PUMPEHUSET og Bands of Tomorrow Præsenterer
Byhaven: DRØM + MILAMusikmagasinet Bands of Tomorrow har fundet krystalkuglen frem og kommer gennem sommeren i Byhaven med deres bud på morgendagens stjerner.


Byhaven åbner kl. 15.00 og koncerterne starter kl. 19.00


DRØM
DRØM er velproduceret, dansksproget popmusik med melankolske tekster og dansable instrumentaler, der gør hverdagen til en ørehænger. Sidstnævnte var Soundvenue også enig i, da de bl.a. skrev følgende om debutsinglen 5C som også var ugens top track: “Med en Lord Siva-klingende vokal og et eksplosivt synthunivers har duoen skabt en regulær ørehænger allerede her med deres indledende udspil.” Derudover strøg debutsinglen også direkte ind som nr. 1 på P3’s upcomingliste, hvor singlen lå i toppen de maksimale 5 uger.


Tilbage i april 2022 udgav DRØM deres seneste single “Våde Kinder” som bl.a. var ugens top track i Popdatering på P3 og Ugens Uhørt på Radio ANR, mens de også blev udvalgt til ugens upcoming act hos Bands of Tomorrow. Fredag den 19. august 2022 udkommer DRØMs næste single “Alene” og samme dag giver duoen debutkoncert i Pumpehusets Byhave, som del af Bands of Tomorrows Uimodståelige arrangement.


MILA
Den 22-årige sanger og sangskriver MILA vil ramme musikbranchen lige midt i følelserne og rive op i, hvad det vil sige at være stærk. Med inspiration fra Funk og Soul’s helt store aktører spiller MILA sig ind i et silkeblød elektronisk Pop/RnB-univers, der rummer en soulet og moden vokal, beklædt med forførende harmonier.


MILA er lige del sensitiv og udadvendt og dette kan mærkes i musikken, som balancerer på følelsernes line af indre styrke og jordnær skrøbelighed. Hendes dragende væsen kan især mærkes på live scenen, hvor hun inviterer publikum ind i sin tillokkende og mystiske atmosfære. Med en stor passion for at skabe kunst vil hun skrive til folk, der har brug for styrke og giver plads til sig selv og sine følelser i processen.


Helt fra barnsben har MILA performet for alle og enhver, der ville se på. Et barn som på alle måder ville frem i verden. Op igennem barndommen på Christianshavn var fordybelse i musik en vigtig del af MILA’s følelsesmæssige udvikling, og dette tager hun med sig ind i sit artist virke.


MILA udgav i oktober 2021 sin debut single ”Make Room”, som allerede efter to uger ramte 20.000 streams. Hun spillede desuden sin releasekoncert for et fuldt pakket RUST på Nørrebro og singlen
ligger på en lang række offentlige playlister, herunder både Spotify’s “New Music Friday Denmark” og “Lotus”.

MILA er en artist i stor fremdrift, som er klar til indtage den danske musikscene med en sprød international lyd. Byd velkommen til et powerhouse af en kunstner; MILA.19 Aug 2022
Doors open
15.00
Show start
Price
Free entrance
?>