pumpehuset presents
Byhaven: Celebration Records præsenterer

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________
Arbirk

Frontmand Rasmus Arbirk har efter en fortid i bandet Dead Young Oaks, som blev udvalgt til Karrierrekanonen i 2013 sammen med bl.a. Minds Of ́99, trukket stikket fuldstænding fra musikscenen i en tid. Og i ly af stilhedens ro indspillet et debutalbum, hvor musikken og teksterne viser en kunstner, der tør være både skrøbelig og fandenivoldsk. Sangene handler om kærlighed, tab, sorg, vrede og smerte, og med dyb inderlighed formår bandets forsanger Rasmus Arbirk at invitere lytteren med på en rejse gennem sindets mørkeste, enddog smukkeste afkroge.

Indtil videre har det kastet de to singler 'Met Her (Take 13)' og 'Our Garden' af sig sammen med en showcase på dette års SPOT Festival og en optræden til Sofar Sounds Odense. De to singler har allerede har gået deres sejrsgang over hele verden med airplay i Australien, Sydafrika, Tyskland, UK og USA til følge.

Deerborn
Det danske band Deerborn er lige dele moderne og tradionel folk rock, dark americana, indie, alt. country og ren og uforfalsket rockmusik.

Bandet så dagens lys under en grøn presenning på en lille lejrplads i Hesbjerg skovene, da Lasse Nørby og Daniel Buchwald var stukket af fra byens larm, kun bevæbnet med mad og drikke og et par akustiske guitarer. Sangene kom til verden, og kort tid efter var Deerborn en realitet.

Med melodiske og dystre guitarpassager og en insisterende vokal beviser kvintetten, at de mestrer ren og uforfalsket rockmusik, hvor der også levnes plads til afdæmpede og eftertænk-somme stunder. De placerer sig et sted mellem My Morning Jacket, Neil Young og Pearl Jam. Sammen udgør de et af de mest spændende navne indenfor dansk indierock I øjeblikket, og er et band der bestemt ikke er bange for at fortælle om livets skyggesider.

Deerborn har udgivet tre singler (Crash and Burn, Death At Your Door og Awaken) fra deres anmelderroste debutalbum ’Crash And Burn’, som alle sammen har opnået internationalt airplay i Canada, Frankrig, Tyskland og UK. Albummet udkom, udover i DK, også i G/S/A, hvor bandet har været på en lille turne og bl.a. spillede på Reeperbahn Festival 2018.


1 Aug 2018
Doors open
15.00
Show start
18.30
Price
Free entrance
?>