pumpehuset presents
Byhaven: Ava Clark + Ida Red

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________
Ava Clark

Jagten på forsvunden bagage i en lufthavn i Berlin, satte rammerne for starten på et musikalsk og stærkt samarbejde mellem Lise Lohmann Urhøj, Ida Vermehren og Anja Backmann. Et samarbejde kaldet Ava Clark, som hurtigt resulterede i færdigskrevne og indspillede sange, som nu er klar til at blive præsenteret ved deres debutkoncert i Byhaven.

Ava Clark er et band, der tager udgangspunkt i en brændende passion for vokaler og kor. Dette er derfor et bærende element igennem sangene, der drømmende tager lytteren med på en rejse gennem hele følelsesspektret. De tre forsangere har vidt forskellige stemmer, som både komplimenterer og udfordrer hinanden og med deres klange bliver lytteren båret gennem koncerten, akkompagneret af synthesizers, svævende vokaler og tunge beats. Med på scenen har de Lars Rønne Olsen på Synth og Troels Lund-Sørensen på trommer.
Ida Red
Alexandra, Nanna B, Nanna E og Greta, som alle er betitlede som både sangerinder, musikere, komponister og producere, fandt hinanden for tre år siden, da de blev room mates på et ophold på Engelsholm Kunsthøjskole.

Her blev de inspireret af hinanden, et venskab spirede og deres personligheder smeltede sammen til bandet Ida Red, opkaldt efter en muse og et kvindeligt symbol, der i musikalske sammenhænge er blevet skrevet mange sange om og til gennem tiden.
Bandet udspringer fra så forskellige steder som Nordjylland, Sydfyn, København og Nordtyskland, og efter de fandt hinanden i musikken, har de rejst i bl.a. Sverige, Frankrig og USA for at komponere og indspille materiale, der udkommer i 2018.

De debuterede i januar med deres første single “Oh Girl”; en ode til det ubrydelige stærke venskab og en kærlighedserklæring til kvindelige ikoner og veninder.

Deres 2. Single “Wildflower” som blev udsendt i April, har fået en del opmærksomhed på forskellige Radiokanaler, og er bl.a landet i A-rotation på P4: "Vi skrev “Wildflower" i Los Angeles og hørte demoen i bilen på vores roadtrips, da vi kørte langs kysten med vinduerne rullet ned. Inspireret af dramaerne i et amerikansk high school-filmunivers, handler den om et stormfuldt forhold med to uadskillelige personer, hvor kærligheden er destruktiv og forandrer én, men er umulig at forlade”, fortæller Ida Red.

11 Aug 2018
Doors open
15.00
Show start
18.30
Price
Free entrance
?>